Airflow

Fjerning av misfarging på tennenes overflate med AirFlow. Forsiktig fjerning av belegg og misfarging ved hjelp av AirFlow. Gir deg en følelse av glatte og polerte tenner.

Airflow

Airflow

Airflow er en blanding av salt, vann og smak – som ved hjelp av trykkluft spyler av all overflatemisfarging på tennene, slik at du får et enda finere smil. Behandlingen kan gjøres så ofte du vil – for en spesiell anledning eller om du bare har lyst på en fresh-up.

Airflow

Hvor lang tid tar det?

30 min

Airflow

Hva koster det?

Kr 390

Airflow
Hva inngår i behandlingen?
  • Fjerning av belegg og misfarging

Bestill AirFlow hos tannlege på bjølsen

Fjerner misfarging

Grundig rensing

Airflow-behandlingen tilbyr en overlegen rens av tennene ved effektivt å fjerne plakk, bakterier og misfarginger.

Komfortabel Opplevelse

Airflow bruker en fin blanding av luft, vann og partikler for å rense tennene, noe som gjør prosedyren både skånsom og smertefri

Prisen du ser, er prisen du betaler!

Vi i Mint tilbyr kvalitetsikre tannhelsetjenester til en fast og fornuftig pris. Ingen overraskelser i form av kostnader

Tre steg til AirFlow

Bestill AirFlow hos tannlege på bjølsen

Bestill time

Start reisen mot et renere smil ved å bestille en Airflow-behandling. Velg en tid som passer for deg gjennom vårt enkle online bookingsystem eller ved å ringe oss direkte.

Airflow

Møt opp for AirFlow

Når dagen kommer, møt opp til din avtale hos oss. Vår vennlige team vil sørge for at du føler deg komfortabel og informert om hele behandlingsprosessen.

Airflow

Nyt smilet

Etter behandlingen kan du umiddelbart nyte følelsen av et grundig renset og friskere smil.

FAQs

Hva er AirFlow behandling?

AirFlow er en avansert tannrengjøringsmetode som bruker en kombinasjon av vann, finpulver og luft for å fjerne plakk, bakterier og misfarginger fra tennene. Den er skånsom, effektiv og rask, og gir en dypere rens enn tradisjonell tannbørsting eller skraping.

Hvordan føles AirFlow? Er den smertefull?

AirFlow-behandlingen er kjent for å være smertefri og behagelig. Mange pasienter beskriver en følelse av mild sprøyting og rensing uten ubehag. Den er spesielt ideell for personer med tannkjøttfølsomhet, da den rengjør uten direkte kontakt.

Hvor lang tid tar en behandlingen?

En AirFlow-behandling varer vanligvis 30 minutter, avhengig av tilstanden til tennene og tannkjøttet. Dette gjør den til en praktisk løsning for de som ønsker en grundig tannrens uten å bruke mye tid.

Hvor ofte bør jeg gjennomgå AirFlow-behandling?

Frekvensen for AirFlow-behandling avhenger av dine individuelle behov og tannhelsesituasjon. Generelt anbefales det å gjennomgå behandlingen to ganger i året som en del av ditt vanlige vedlikehold, men kontakt oss, så kan vi gi en anbefaling basert på din spesifikke situasjon.


Hvordan bestiller jeg Airflow?

Du kan trykke på bestill time her eller ringe på +47 944 64 000

Bestill time digitalt hos din tannlege på bjølsen