Tannsmykke

Tannsmykke er en fin måte å pynte på smilet uten at det utgjøre en skade for tennene. Smykke og tannflate velges ut før behandlingen begynner. Deretter pusses tannflaten med pussepasta og tørrlegges før selve smykket limes på med lim som er tilegnet tenner.

Tannsmykke

Tannsmykke

Man kan ha smykke på én tann, men også på flere tenner. Mulighetene for hvordan tennene dine kan pyntes er mange, og du bestemmer helt selv hvordan du vil at sluttresultatet skal se ut. Det er også mulighet for å ta med eget smykke. Beløpet vil da rabatteres med 15 %.

Tannsmykke

Hvor lang tid tar det?

Ca 40 minutter

Tannsmykke

Hva koster det?

Kr 890

Tannsmykke
Hva inngår i behandlingen?
  • Et lite utvalg av smykker som er inkludert i prisen.
  • Rens av tannflaten/tannflatene hvor smykket skal festes.
  • Påliming av smykke ved hjelp av en dråpe fyllingsmateriale.
  • Lett polering.
Bestill tannsmykke oslo

Få et glitrende smil

Legg til litt glans

Bestill en tannsmykke du trenger for å forvandle smilet ditt til et strålende kunstverk

Få hjelp på dagen

Vi prioriterer din ønske om et skinnende smil og gjør vårt ytterste for å finne en time for tannsmykke så raskt som mulig

Prisen du ser, er prisen du betaler!

Vi i Mint tilbyr kvalitetsikre tannhelsetjenester til en fast og fornuftig pris. Ingen overraskelser i form av kostnader

Tre steg til tannsmykke

Bestill tannsmykke oslo

Bestill time

Reserver din neste avtale raskt og enkelt gjennom vårt brukervennlige bookingsystem.

Tannsmykke

Velg tannsmykke

Velg det perfekte tannsmykke fra vårt utvalg. Med alternativer for alle stiler, kan ditt smil skinne unikt og vakkert på din helt egen måte.

Tannsmykke

Smil med bling

Gi smilet ditt en ekstra glans! Våre tannsmykker er akkurat det lille ekstra som forvandler ditt daglige smil til et strålende blikkfang.

FAQs

Hvordan vet jeg om jeg trenger tannsmyke?

Å vurdere om du trenger et tannsmykke handler om din personlige stil og ønske om å gi smilet ditt et unikt preg. Hvis du liker å uttrykke deg gjennom mote og estetikk, og er interessert i å legge til et iøynefallende element til ditt utseende, kan et tannsmykke være et godt valg. Det kan også være en fin måte å øke selvtilliten på og få deg til å smile mer. Tannsmykker har blitt en populær trend for de som liker å prøve nye ting og ønsker å gjøre en stilfull endring. Husk at det krever en viss grad av vedlikehold og omsorg, selv om det ikke er en permanent forandring.


Hvor lang tid må jeg vente for å få time for tannsmykke?

Dersom du ikke finner en ledig time samme dag på nett, anbefaler vi at du ringer inn til tannklinikken.

Er det trygt å ha tannsmykker?

Ja, det er trygt å ha tannsmykker så lenge de er profesjonelt påført og vedlikeholdt. Det er viktig å følge god munnhygiene for å unngå plakkoppbygging rundt smykket.

Hvor lenge varer et tannsmykke?

Varigheten av et tannsmykke kan variere, men det kan vanligvis vare fra flere måneder til noen år, avhengig av omsorg og vedlikehold.

Hvordan bestiller jeg tannsmykke?

Du kan trykke på bestill time her eller ringe på +47 944 64 000

Bestill time digitalt hos din tannlege på bjølsen