Konsultasjon for usynlig tannregulering

Uforpliktende konsultasjon for å finne ut om du kan få utført usynlig tannregulering. Konsultasjonen innebærer enkel undersøkelse, nødvendig røntgen, skanning av dine tenner, veiledning og informasjon.

Konsultasjon for usynlig tannregulering

Om Usynlig tannregulering

Tannregulering er ikke bare for barn. Stadig flere voksne i alle aldre velger å justere på tennene sine. Usynlig tannregulering er komfortable og svært effektive gjennomsiktige skinner, som kan gi et nytt smil på bare noen få måneder. Du har kanskje lurt på hvordan du kan få et smil med rette tenner, men er usikker på hvordan du skal gå frem, eller har spørsmål om usynlig tannregulering og pris? Hos Mint møter du en av våre tannhelsepersonell for en grundig vurdering og 3D-skanning av tennene dine. Konsultasjonen tar 60 min og er uforpliktende og gratis.

Konsultasjon for usynlig tannregulering

Hvor lang tid tar det?

60 min

Konsultasjon for usynlig tannregulering

Hva koster det?

Konsultasjon er gratis

Konsultasjon for usynlig tannregulering
Hva inngår i behandlingen?
  • Enkel undersøkelse
  • Nødvendig røntgenopptak
  • 3D-skanning av dine tenner
  • Informasjon om behandlingsopplegg

Komfortabel og usynlig tannregulering

Diskret og komfortabelt

Opplev en nesten usynlig måte å rette tennene på. Usynlig tannregulering tilbyr et diskret alternativ til tradisjonelle reguleringer, noe som gjør det enklere å smile med selvtillit i hverdagen.

Skreddersydd behandling

Få raskere og målrettet resultater med usynlig tannregulering. Tilpasset ditt unike smil, kombinerer denne moderne metoden effektivitet med personlig tilpasning for optimal komfort og effekt.

Prisen du ser, er prisen du betaler!

Vi i Mint tilbyr kvalitetsikre tannhelsetjenester til en fast og fornuftig pris. Ingen overraskelser i form av kostnader

Slik fungerer usynlig tannregulering

Gratis konsultasjon

En av våre tannleger foretar en grundig vurdering og 3D-scan av tennene dine. Konsultasjonen tar en halvtime og er uforpliktende og gratis.

Konsultasjon for usynlig tannregulering

3D-modell, behandlingsplan og pristilbud

I etterkant av konsultasjonen får du et forslag til behandlingsplan og en 3D-modell som viser forventet resultat.

Konsultasjon for usynlig tannregulering

Behandling, oppfølging og bleking

Du følger behandlingsplan og tannlegens instrukser. Underveis blir du fulgt opp med jevnlige kontrolltimer på klinikken. Ved behandlingens slutt spanderer Mint bleking til verdi av 2990 kr.

FAQs

Hvor lang tid tar behandlingen med usynlig tannregulering?

Behandlingstiden varierer avhengig av den individuelle situasjonen, men generelt kan usynlig tannregulering ta fra noen få måneder til et par år. En nøyaktig tidsramme vil bli gitt etter en grundig vurdering av dine tenners tilstand.

Hvor lang tid må jeg vente for å få time på Konsultasjon for usynlig tannregulering?

Dersom du ikke finner en ledig time samme dag på nett, anbefaler vi at du ringer inn til tannklinikken.

Er usynlig tannregulering smertefull?

Usynlig tannregulering er designet for å være så komfortabel som mulig. Mens noen kan oppleve mild ubehag de første dagene etter å ha fått en ny skinne, er dette vanligvis kortvarig og håndterbart.

Kan jeg spise og drikke med usynlig tannregulering?

Når det er tid for et måltid, er det viktig å fjerne de usynlige skinnene. Dette tillater deg å nyte maten på en normal måte uten noen hindringer. Det er mulig å drikke kalde drikker mens skinnene er på, men det er essensielt å unngå varme drikker mens du bruker dem. Varme drikker kan nemlig føre til at skinnene forandrer form, noe som kan påvirke behandlingen.


Hvordan bestiller jeg Konsultasjon for usynlig tannregulering?

Du kan trykke på bestill time her eller ringe på +47 944 64 000

Bestill time digitalt hos din tannlege på bjølsen