Tannlegeskrekk?Overkom frykten

Ikke la odontofobi / tannlegeskrekk hindre deg i å få et fint smil. Vårt omsorgsfulle team er her for å sørge for at du føler deg komfortabel og avslappet før, under og etter besøket.

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen

Enkel og effektiv behandling for tannlegeskrekk

Vi forstår at det å besøke tannlegen kan være en skremmende opplevelse. Derfor har vi utviklet en tretrinnsprosess for å hjelpe deg med å overvinne din tannlegeskrekk.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon

Første Konsultasjon tannlegeskrekk

I dette første steget vil vårt erfarne tannlegeteam ta seg tid til å lytte til dine bekymringer og diskutere dine behandlingsalternativer. Vi vil samarbeide om å lage en tilpasset plan som tar for seg dine spesifikke behov.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon

Gradvis Eksponering for tannlegeskrekk

Vi forstår at det å konfrontere dine tannlegeskrekk direkte kan være overveldende. Derfor tar vi en gradvis tilnærming, og introduserer deg sakte til tannlegekontorets miljø og prosedyrer for å hjelpe med å bygge din tillit.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon
Komfortabel Behandling

Komfortabel Behandling - Når du føler deg klar, vil vi tilby deg skånsom og medfølende tannbehandling. Vårt team vil sørge for at du er komfortabel gjennom hele prosessen, og gjøre ditt besøk så stressfritt som mulig.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon
Overvinn Frykt

Ikke la tannlegefrykten hindre deg i å oppnå optimal tannhelse. Kontakt oss i dag for å avtale din time og ta det første skrittet mot å overvinne din frykt for tannlegen.

Overkom frykten for tannleger

Hos Mint Dental forstår vi at frykten kan være en reell hindring for å oppnå optimal tannhelse. Derfor tilbyr vi en medfølende og skånsom tilnærming til tannpleie, noe som hjelper deg til å føle deg avslappet gjennom hele besøket.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon

Eksperter

Vårt erfarne team av tannleger og ansatte er dedikert til å tilby enestående tannbehandling.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon

Komfortabel

Vårt moderne og avslappende tannlegekontor er designet for å hjelpe deg med å føle deg komfortabel.

odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon
Katarina Hansen odontofobi / tannlegeskrekk  illustrasjon
Hei, jeg er Katarina og har kompetanse innen veiledning og folkehelsearbeid. jeg vil derfor være en god ressurs for deg som har behov for en mer helhetlig oppfølging tilknyttet din helse. Jeg er alltid blid og tar ekstra hensyn for deg som lider av tannlegeskrekk eller har behov for ekstra tid. Jeg her for å støtte deg hvert steg i prosessen.

Katarina Hansen

Tannpleier, Mint Dental

Den beste tannlegeopplevelsen noensinne! Stine kan virkelig faget sitt, og er utrolig dyktig både med instrumentene og med å forklare hva som skjer underveis. Hun er imøtekommende og hyggelig å snakke med. Føltes som om jeg var på et spa, ikke hos tannlegen.
kunde anmeldelse odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen

Andrea

Mint dental google anmeldelser
Stine Nordhus odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen
"Med over et tiår som tannlege og ledererfaring, erkjenner jeg at odontofobi – frykten for tannbehandling – er en reel utfordring for mange. Hos Mint Dental har vi skapt et beroligende miljø som demper angst og oppmuntrer pasienter til å ta vare på sin tannhelse. Vi lytter, tilpasser behandlinger og bruker moderne teknikker for å sikre en behagelig opplevelse. Jeg oppfordrer alle som nøler med å ta skrittet om å booke time hos oss."

Stine Nordhus

Tannlege, Mint Dental

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen illustrasjon

Overvinn din frykt for tannlege med vår eksperthjelp

Vårt team av erfarne fagfolk er dedikert til å gi et komfortabelt og stressfritt miljø for alle våre pasienter. Med vår skånsomme tilnærming og toppmoderne teknologi kan vi hjelpe deg med å overvinne tannlegeskrekk og oppnå optimal munnhelse. Kontakt oss i dag for å avtale en avtale.

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen

Ekspertise innen tannlegeskrekk

Mint dental tannlege illustrasjon

Våre behandlere

Hos Mint Dental står profesjonalitet og medmenneskelighet i sentrum. Vi legger vekt på klar kommunikasjon og en behagelig, deilig atmosfære. Med ekspertise i veiledning og folkehelse, tilbyr vi ekstra støtte for de som har tannlegeskrekk eller behov for helhetlig oppfølging. Vårt mål er en opplevelse som er like profesjonell som den er personlig.

Stine nordhus, tannlege mint dental

Stine Nordhus

Daglig Leder

Stine Nordhus er utdannet tannlege fra Universitet i Bergen og har 13 års erfaring som tannlege i klinikker på Øst- og Vestlandet, i tillegg til å lede klinikk.

Katarina Hansen tannpleiere mint dental

Katarina Hansen

Tannpleier

Katarina er utdannet tannpleier ved Universitetet i Tromsø. I tillegg har hun tatt en mastergrad i «Empowerment og helsefremmende arbeid» fra Oslo Met.

Skreddersydd plan for å overkomme tannlegeskrekken

Tannlegeskrekk kan være en betydelig barriere for å få den tannhelsen du fortjener. Det er derfor vi har utviklet en omfattende tre-trinnsplan for å hjelpe deg med å overvinne frykten din og motta den behandlingen du fortjener.

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen steg 1

Steg 1: Tilpasset plan

Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å lage en personlig behandlingsplan som dekker dine spesifikke behov og bekymringer.

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen steg 2

Steg 2: Behandling

Vi gir kontinuerlig støtte gjennom hele behandlingen, og sikrer at du føler deg komfortabel og informert hvert trinn på veien.

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen steg 3

Steg 3: Oppfølging

Teamet vårt følger deg opp dersom du trenger det. Vi er her for deg om du

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen pusse tenner dame

Du har kontrollen gjennom hele behandlingen

Vi forstår utfordringene med tannlegeskrekk. Vårt team av erfarne fagfolk er dedikert til å gi et komfortabelt og stressfritt miljø for alle våre pasienter. Med vår spesialiserte kunnskap og medfølende tilnærming kan vi hjelpe deg med å overvinne din tannlegeskrekk og motta den omsorgen du trenger.

Fantastisk god tannlege, fikk bygget opp en brukket tann av en profesjonell, og det ser ut som det er min egen. Vært der på årlig sjekk også, profesjonelt utstyr, flotte og delikate lokaler. Tannlegen er så hyggelig, hyggelig, flink og profesjonell. Det er også en sekretær. For en som har en liten tannlegeskrekk, er dette stedet å gå 🤩
kunde anmeldelse odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen

Kristin dahlum

Mint dental google anmeldelser

Fleksibel finansiering fra Svea finans


Vi forstår at god tannhelse ikke alltid kommer billig, og at det iblant er nødvendig med større behandlinger som kan tynge lommeboken. Derfor har vi et finansieringsalternativ gjennom Svea, så du kan ta vare på smilet ditt uten å føle økonomisk ubehag.

6 måneder rentefritt

Del opp 12, 24, 36 eller 60 måneder

Skreddersydd plan

odontofobi / tannlegeskrekk mint dental bjølsen finansiering frar svea finans

Ofte stilte spørsmål om tannlegeskrekk

Hva er tannlegeskrekk, og hvordan vet jeg om jeg har det?

Tannlegeskrekk, også kjent som odontofobi, er en intens frykt for tannbehandling. Vanlige tegn inkluderer ekstrem angst ved tanken på et tannlegebesøk, unngåelse av tannleger over lengre perioder, og fysisk ubehag ved tannlegebesøk.

Hvordan kan Mint Dental hjelpe meg med min tannlegeskrekk?

Hos Mint Dental tar vi tannlegeskrekk på alvor. Vi tilbyr en rekke tiltak for å gjøre ditt besøk så komfortabelt som mulig, inkludert forhåndssamtaler, beroligende teknikker, og muligheten for sedasjon under behandling hvis nødvendig.

Kan jeg ta med en venn eller et familiemedlem til min time?

Absolutt. Vi forstår at støtte fra en nær person kan være beroligende, og du er velkommen til å ha med en ledsager under ditt besøk.

Hva om jeg må avbryte en behandling på grunn av angsten?

Vi forstår at dette kan skje, og vårt team er her for å støtte deg. Vi vil aldri presse deg til å fortsette en behandling du ikke er komfortabel med, og vi vil arbeide sammen med deg for å finne den beste veien fremover.

Er det mulig å ha en førstekonsultasjon uten faktisk tannbehandling?

Ja, hos Mint Dental forstår vi viktigheten av å bygge tillit. Vi tilbyr førstekonsultasjoner hvor du kan møte tannlegen, se våre fasiliteter, og diskutere dine bekymringer uten å gjennomgå noen form for behandling.

Fortsatt spørsmål om tannlegeskrekk?

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss

Hva våre veldige fornøyde kunder fra google sier om vår tannlegeklinikk

Hyggelig opplevelse!

Jeg hadde en enestående opplevelse for tannbleking med Stine! Fra det øyeblikket jeg gikk inn, var stemningen beroligende, og Stines ekspertise gjorde meg rolig.

En ren fornøyelse!

Å komme hit var en ren fornøyelse. Beste tannlege/tannlege noensinne og for noen fine fantastiske damer. Jeg har endelig funnet en vanlig tannlege. Nesten så du gleder deg til neste time. Tusen takk 😊

Beste tannlegen i Oslo!

Jeg har funnet den beste tannlegen i Oslo hos Mint Dental Bjølsen og hun heter Stine! Hun har ikke bare en god personlighet, men er også veldig profesjonell og serviceinnstilt.

Kommer tilbake!

Veldig hyggelig, dyktig og kompetent tannlege. Den beste tannlegetimen jeg noen gang har hatt. Fine og moderne lokaler og utstyr. Kommer gjerne tilbake 😊

Dyktig tannlege!

Dyktig tannlege. Sterkt anbefalt. Veldig bra med behandling og forklaring; tok ekstra tid på å fikse en komplisert fylling og betalte samme pris selv om det var overtid.

Gode priser!

Veldig fornøyd med servicen, legen var veldig hyggelig og gode priser. jeg skal tilbake 😊

Fresh klinikk

Tusen takk for en super hyggelig og profesjonell tannlegeopplevelse💚 du er dyktig Stine💪 og for en fresh klinikk🌿

Anbefales!

Veldig hyggelig og imøtekommende. Tar god tid til å forklare, og faktisk avslappet i stolen. Blir som regel veldig begeistret. Anbefales ☺️

Fantastisk god tannlege!

Fantastisk god tannlege, fikk bygget opp en brukket tann av en profesjonell, og det ser ut som det er min egen. Vært der på årlig sjekk også, profesjonelt utstyr, flotte og delikate lokaler. Tannlegen er så hyggelig, hyggelig, flink og profesjonell. Det er også en sekretær. For en som har en liten tannlegeskrekk, er dette stedet å gå 🤩

Skikkelig bra service!

Stine er den beste tannlegen jeg har vært hos, forklarer alt, tar seg tid til å lytte til det man har å si og følte meg veldig godt ivaretatt. Sikkelig bra service!😊

Beste tannlegetimen!

Kanskje beste tannlegetimen jeg har hatt, Stine var profesjonell og informativ underveis og følte meg godt ivaretatt! Ny klinikk som alle burde prøve, full service og veldig hyggelig opplevelse 😊

Sterk anbefales!

Beste tannlege. Veldig oppmerksom på om jeg hadde det bra og oppmerksom på detaljer. ☺️sterk anbefales

Skikkelig bra service!

Stine er den beste tannlegen jeg har vært hos, forklarer alt, tar seg tid til å lytte til det man har å si og følte meg veldig godt ivaretatt. Sikkelig bra service!😊

Hyggelig opplevelse!

Jeg hadde en enestående tannblekingsopplevelse med Stine! Fra det øyeblikket jeg gikk inn, var stemningen beroligende, og Stines ekspertise gjorde meg rolig. Prosedyren var rask, praktisk talt smertefri, og jeg er så ivrig etter å se resultatene. Stines profesjonalitet og vennlighet gjorde avtalen virkelig hyggelig. Jeg anbefaler deres tjenester for et blendende smil!! 😀

Sett nok av hva våre kunder sier om oss? På tide å sjekke tenna?

Bestill time digitalt hos din tannlege på bjølsen