Bestill time

Mint Dentals visjon er å sette kunden i førersete. Vi ønsker å gi kunden en helhetlig opplevelse fra booking til behandlingen er ferdig. Det skal vi gjøre ved å forbedre kundeopplevelsen på tre ulike områder:

  1. Tilby et enkelt journalsystem som gir kunden muligheten til å kunne bestille, endre og kansellere sine timer. Systemet gir også kunden mulighet til å kommunisere med sine behandlere, samt innsyn i sin journal.
  2. Anvende teknologi som vil gjøre behandlingene mindre tidskrevende og smertefri.
  3. Behagelige omgivelser i form av interiør, lukt og synsinntrykk.

Våre behandlere

Stine Victoria Nordhus
Daglig leder og tannlege

Stine Nordhus er utdannet tannlege fra Universitet i Bergen og har 13 års erfaring som tannlege i klinikker på Øst- og Vestlandet, i tillegg til å lede klinikk. Hun har også studert helseledelse.Hun er leder og medlem på tiende året i Tannlegeforeningens Klagenemnd i Oslo.

Stine ønsker å sette kundens opplevelse i sentrum, og mener at kommunikasjon er viktig for et godt behandler-pasient forhold. Stine ser fram til å lede Mint Dental, og utvikle klinikker som oppleves som medmenneskelige, moderne og svært profesjonelle, men samtidig ujålete og med en god atmosfære.

Katarina Wæraas Hansen
Tannpleier

Katarina er utdannet tannpleier ved Universitetet i Tromsø. I tillegg har hun tatt en mastergrad i «Empowerment og helsefremmende arbeid» fra Oslo Met. Å hjelpe andre mennesker er noe som både motiverer henne og gir henne energi.

Katarina har kompetanse innen veiledning og folkehelsearbeid. Hun vil derfor være en god ressurs for pasienter som har behov for en mer helhetlig oppfølging tilknyttet sin helse. Katarina er alltid blid og tar ekstra hensyn for dem som lider av tannlegeskrekk eller har behov for ekstra tid.

Vi tilbyr estetiske behandlinger til en konkurransedyktig pris