Bestill time

Tannsmykke

Pris
890,-
Tid
40 minutter

Denne behandlingen krever konsultasjon før oppstart. Har du gjennomført dette hos en annen tannlege hjelper vi deg. Ta kontakt med oss.

Se ledige timer
Kommentar til bestilling:
Rabattkode:
Bestill time
Du blir videresendt til journalsystemet vårt for bekreftelse når du bestiller. Innlogging med BankId.

Hva tilbys?

Tannsmykke er en fin måte å pynte på smilet uten at det utgjøre en skade for tennene. Smykke og tannflate velges ut før behandlingen begynner. Deretter pusses tannflaten med pussepasta og tørrlegges før selve smykket limes på med lim som er tilegnet tenner.

Feste av tannpynt hos Mint inneholder:

  • Et lite utvalg av smykker som er inkludert i prisen.
  • Rens av tannflaten/tannflatene hvor smykket skal festes.
  • Påliming av smykke ved hjelp av en dråpe fyllingsmateriale.
  • Lett polering.

Man kan ha smykke på én tann, men også på flere tenner. Mulighetene for hvordan tennene dine kan pyntes er mange, og du bestemmer helt selv hvordan du vil at sluttresultatet skal se ut. Det er også mulighet for å ta med eget smykke. Beløpet vil da rabatteres med 15 %.

Er tannsmykke skadelig for tennene?

Så lenge stenen påføres på en riktig måte av fagpersonell tar tennene ingen skade av dette. Prosessen er er smertefri og tar ca 10-15 minutter. Tennene stelles som vanlig med tannpuss morgen og kveld.

Mint er opptatt av forutsigbarhet, og derfor vil det ikke forekomme noen overraskelser i form av hygienetillegg eller lignende.

Prisen du ser – er prisen du betaler!

Du må være over 18 år, eller ha foresattes samtykke. Tannsmykket er ikke skadelig, og vedlikeholdes ved tannbørsting og opprettholdelse av en normal munnhygiene. Det tar altså ikke skade av jevnlige besøk fra tannbørsten,

Mint gir tre måneders garanti for at smykket skal sitte på plass når du bruker tennene på normal måte. Et tannsmykke kan vare i flere år.