Bestill time

Konsultasjon usynlig tannregulering

Pris
0,-
Tid
30 minutter

Denne behandlingen krever konsultasjon før oppstart. Har du gjennomført dette hos en annen tannlege hjelper vi deg. Ta kontakt med oss.

Se ledige timer
Kommentar til bestilling:
Rabattkode:
Bestill time
Du blir videresendt til journalsystemet vårt for bekreftelse når du bestiller. Innlogging med BankId.

Slik fungerer usynlig tannregulering

Gratis konsultasjon
En av våre tannleger foretar en grundig vurdering og 3D-scan av tennene dine. Konsultasjonen tar en halvtime og er uforpliktende og gratis.
3D-modell, behandlingsplan og pristilbud
I etterkant av konsultasjonen får du et forslag til behandlingsplan og en 3D-modell som viser forventet resultat.
Behandling og oppfølging
Du følger behandlingsplan og tannlegens instrukser. Underveis blir du fulgt opp med jevnlige kontrolltimer på klinikken.
Sluttkontroll og Bleking
Når behandlingen er ferdig får du en skinne som sørger for at resultatet blir stabilt. Du får et sett med blekeskinner samt en time til etterkontroll seks måneder senere.

Hva tilbys?

Tannregulering er ikke bare for barn. Stadig flere voksne i alle aldre velger å justere på tennene sine. Usynlig tannregulering er komfortable og svært effektive gjennomsiktige skinner, som kan gi et nytt smil på bare noen få måneder. Du har kanskje lurt på hvordan du kan få et smil med rette tenner, men er usikker på hvordan du skal gå frem, eller har spørsmål om usynlig tannregulering og pris? 

Hos Mint møter du en av våre tannhelsepersonell for en grundig vurdering og 3D-skanning av tennene dine. Konsultasjonen tar 30 min og er uforpliktende og gratis.

Konsultasjonen innebærer:

  • Enkel undersøkelse
  • Nødvendig røntgenopptak
  • 3D-skanning av dine tenner
  • Informasjon om behandlingsopplegg

Etter konsultasjonen mottar du et visuelt inntrykk av hvordan smilet ditt kan bli, behandlingsopplegg og kostnadsoverslag. Den detaljerte behandlingsplanen viser hvordan tennene dine vil justeres steg for steg, i løpet av behandlingsperioden.

Ved godkjent behandlingsplan kan skinnene bestilles og behandlingen starte noen uker senere. Vil du vite mer om selve behandlingen kan du lese om det her: Usynlig tannregulering

Hva koster behandlingen?

Prisen avhenger av behandlingens kompleksitet. Prisen varierer fra 24.900 – 49 900 kr for behandling av begge kjever, avhengig av hvor mange skinner som er nødvendig. Dette inkluderer fremstilling av skinner hos tannteknikker, samt nødvendig kontroller underveis og retensjonsskinne i etterkant. Du vil motta en kostnadsplan i forkant av behandlingen og det vil ikke forekomme ekstra overraskelser i form av hygienetillegg eller lignende. Mint er opptatt av å være forutsigbar på pris

Prisen du ser – er prisen du betaler!

Ved behandlingens slutt spanderer Mint bleking til verdi av 2990 kr.