Bestill time

Årlig tannsjekk og rens

Pris
Kampanjepris 799,- (1199,-)
Tid
45 minutter

Denne behandlingen krever konsultasjon før oppstart. Har du gjennomført dette hos en annen tannlege hjelper vi deg. Ta kontakt med oss.

Se ledige timer
Kommentar til bestilling:
Rabattkode:
Bestill time
Du blir videresendt til journalsystemet vårt for bekreftelse når du bestiller. Innlogging med BankId.

Hva tilbys?

En årlig tannsjekk hos Mint innebærer en grundig kontroll av tenner, tannkjøtt og slimhinne gjennomført av vårt tannhelseteam. Vi gjennomfører nødvendig tannrøntgen i tillegg til visuell sjekk for å sette endelig diagnose. Vi går igjennom funn, gir veiledning og instruerer i hjelpemiddel tilpasset din munnhelse. Avslutningsvis gjennomføres det en grundig rens i form av manuell tannrens, ultralyd, airflow og pussepasta. Hjelpemiddel som benyttes avhenger av mengde tannstein og misfarging.

Tannstein må fjernes regelmessig for å opprettholde et friskt tannkjøtt. Blir tannstein værende på tennene over tid kan det gi tannkjøttbetennelse og dårlig ånde. De fleste av oss får tannstein. Hvor mye man får og hvor raskt dette oppstår varierer, men Mint vil gi en individuell vurdering om tidspunkt mellom rens. Tannstein kan fjernes med ultralyd eller instrumenter. En slik tannrens er som regel helt smertefri, men kan oppleves som ubehagelig hvis tannkjøttet er betent eller hvis man har sensitive tenner. Hvis det skulle bli behov for bedøvelse får du det uten ekstra kostnad.

Det anbefales jevnlig kontroll av tannsett og munnhule. Det er viktig å opprettholde god tannhelse for å unngå smerte, sykdom og tap av tenner. Mint gir deg en grundig evaluering av munnhule og tenner, samt veiledning og innblikk i egen tannhelsetilstand, sammen med anbefalinger for eventuelle videre tiltak.

Hva koster en årlig tannsjekk og rens?

Vi ønsker å tilby kvalitetsikre tannhelsetjenester til en fast og fornuftig pris. Vi har en fast pris som inkluderer:

  • Undersøkelse
  • Røntgenbilder
  • Fjerning av tannstein, belegg og misfarging
  • Veiledning og informasjon

Det vil derfor ikke komme noen ekstra kostnadsoverraskelser i form av hygienetillegg eller lignende.

Prisen du ser – er prisen du betaler!

Det gis muntlig og skriftlig informasjon dersom videre nødvendig tannbehandling overstiger en kostnad på 5000 kr.