Bestill time

Akuttbehandling

Pris
1699 ,-
Tid
60 minutter

Denne behandlingen krever konsultasjon før oppstart. Har du gjennomført dette hos en annen tannlege hjelper vi deg. Ta kontakt med oss.

Se ledige timer
Kommentar til bestilling:
Rabattkode:
Bestill time
Du blir videresendt til journalsystemet vårt for bekreftelse når du bestiller. Innlogging med BankId.

Hva tilbys?

Udefinert smerte i munn eller tannkjøtt? Utsatt for uhell som har skadet en tann? Tannlegen gir akutt behandling og legger opp videre behandlingsplan hvis nødvendig.

Akuttbehandlingen inkluderer:

  • Undersøkelse rettet mot å finne årsak
  • Nødvendig røntgenopptak
  • Bedøvelse
  • Smertestillende og midlertidig fyllingsmateriale
  • Informasjon om funn og diagnoser
  • kostnads og behandlings

Tannsmerter og skader kan være smertefullt og svært ubehagelig. Hos Mint gjør vi alt vi kan for å tilby akutt tannbehandling på dagen slik at du får den hjelpen du trenger – når du trenger den. Ved store smerter, vil du få smertelindrende tannbehandling og vi gjør vårt beste for å behandle årsaken umiddelbart. Ofte vil det allikevel være behov for at du kommer tilbake til tannlegen for videre tannbehandling. I den forbindelse vil du motta en plan med oversikt over behandling og kostnad.

Vi prioriterer deg med akutt behov for tannlege og gjør vårt ytterste for å finne en time til deg så raskt som mulig. Dersom du ikke finner en ledig time samme dag på nett, anbefaler vi at du ringer inn til tannklinikken dersom akutte tannproblemer oppstår. I slike tilfeller klarer vi ofte å få deg inn selv om timeboken er full.

Vi i Mint ønsker å tilby kvalitetsikre tannhelsetjenester til en fast og fornuftig pris. Det vil derfor ikke komme noen ekstra kostnadsoverraskelser i form av hygienetillegg eller lignende.

Prisen du ser – er prisen du betaler!

Det gis muntlig og skriftlig informasjon dersom videre nødvendig tannbehandling overstiger en kostnad på 5000 kr.